PSI ZA ODDAJO


Trenutno je na voljo za oddajo več psov iz naše vzreje:
UNO GOLOBOV
4 mesece star samček iz našega zadnjega U-legla, kombinacije Atlanta Team Tierras Charras x Wacron del Rione Antico.

Samček je odličnih krvnih linij – mama Atlanta prihaja iz legla kjer sta bila njena sestra (Afrika) in brat (Arlett) v kategoriji mladih psov  na svetovnem prvenstvu  leta 2019 fantastično plasirana – Afrika je bila svetovna vice prvakinja, njen brat Arlett pa na 5. mestu.
Oče Wacron je bil 2022 na svetovnem prvenstvu v kategoriji delovnih samcev (nad 2 leti) uvrščen na 8. mesto, njegov oče Gary pa je bil pred par leti okronan za svetovnega prvaka. Tudi sicer ima poleg teh psov, v rodovniku odlične prednike, ki so vsi zdravi, imajo seveda slikane kolke in komolce ter opravljene vse višje izpite. 
Samček je zelo lepih, rdečih barv, konstitucije in zelo dobrega, živahnega značaja z dobro izraženimi nagoni.

 

OUNA GOLOBOVA

Na voljo za oddajo je tudi 1 leto stara samička Ouna Golobova iz kombinacije Anton von der Baiertalerstraße in Trizzi Golobova. Ima zelo dobro, korenktno anatomijo, izredno gibanje in zelo prijetnega, živahnega značaja z zelo dobro izraženimi nagoni tako po hrani kot po igri. Oddaja se izključno zaradi njenega temperamenta, ki je nekoliko nežnejši kot si ga želimo od naših psov. Bi pa ravno zato bila idealen, nekonflikten družinski pes ki bi svoje nove lastnike zagotovo osrečevala. 

Za kakršnekoli dodatne informacije, rezervacije ali nasvete smo na voljo na telefonu – 041 422 165 (Blaž) ali 040 749 087 (Nina).

 Na
slednje leglo pa planiramo v mesecu marcu 2023. Oče bo Goran dei Colli Storici, mama pa Trizzi Golobova. 

Za več informacij nas pokličite (041 422 165 – Blaž; 040 749 087 – Nina) ali nam pišite: blaz@psarna-golobova.si