Kvalifikacije za svetovno prvenstvo – Villlese, maj 2023

Na vikend  med 26.  in 28. majem sem imel priložnost biti marker na slovenskih  & italijanskih IGP FCI kvalifikacijah. Državi sta letos izbirno tekmo prvič v zgodovini organizirali skupaj. Tekma je potekala tik čez mejo, v Italiji, natančneje v Villeseju. 
Rečem lahko, da so to bili 3 dnevi zabave, dobrih psov in dobrega dela ter prijetnega vzdušja, čeprav priznam, da bi si kot marker želeli morda malo manj vročega vremena 😅 Sonce je res neusmiljeno pripekalo prav do poznih večernih ur.
Vesel sem, da sem lahko na obrambi sodeloval z Giannijem Fratarolijem, enim najboljših markerjev za kontre kar jih svet premore trenutno, in sodnikom discipline C na letošnjem FCI svetovnem prvenstvu v Novi Gorici, švicarjem Michaelom Greubom. Spoznal sem tudi veliko drugih prijetnih ljudi, ki so naredili izkušnjo še lepšo.
Upam, da so bili tekmovalci zadovoljni z mojim delom, čestitke vsem ekipam iz obeh držav, ki so si priborile vstopnico za prvenstvo, in seveda velika hvala organizatorjem za povabilo in za zaupanje v moje delo 🙏🏻