Mladički - psi za oddajo

NA VOLJO ZA ODDAJO je trenutno 9 mesecev stara samička iz kombinacije Filou von der Werther-Mühle X Usha Golobova. Njeno ime je Sena Golobova. Je živahnega in zelo prijaznega značaja, idealna bi bila za aktivnejšo družino ali posameznika. Je nekonfliktna, in zelo "čiste" glave, kar pomeni da se v situacijah ko je to potrebno oz zaželjeno, zna umiriti, in je živahna takrat ko je lahko.
sena20052018sena20052018 2
Njen oče Filou (na slikah spodaj) se je na lanski nemški vzrejni razstavi plasiral na odlično 14 mesto, kar v praksi pomeni, da je bil v njegovi kategoriji do 24 mesecev 14 najlepši pes na svetu. Kot odličen se je izkazal predvsem v svoji samozavesti pri vajah obrambe, super anatomijo ter s svojo nizredno temno rdeče-črno pigmentacijo. 
Filou von der Werther Mühle Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ushaXfilou1192017 
Za več informacij in rezervacije nas pokličite 041 422 165 (Blaž)  ali pa nam pišite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.